top of page

Ofte stillede spørgsmål.
FAQ.

 • Hvordan virker tand-scannet?
  Du tager 5 billeder af dine tænder med din smartphone og svarer på nogle spørgsmål om dig og dine tandplejebehov. Vores database med over 1 million munde og feedback fra mere end 70.000 brugere vil analysere og scanne informationerne og udvælge de produkter der indeholder nøjagtigt de ingredienser, der passer bedst til dig og din mund.
 • Hvordan integrerer Adent med klinikkens journalsystem?
  Klinikken sender dokumenter direkte fra journalsystemet lige som med f.eks. e-Boks og krypteret mail. Patienten modtager SMS og email med link til sin indbakke med det samme - allerede når de sidder i tandlægestolen eller er i receptionen. Dokumenterne er altid tilgængelige og kan åbnes på smartphone, iPad, computer og Doro-telefon.
 • Hvad koster jeres produkter?
  Prisen varierer efter dine behov. Ved at gennemføre et scan skræddersyr vi det kit af tandplejeprodukter som passer til netop dine behov. Et tandpleje kit koster typisk mellem 200 og 600 kr. afhængigt af behovene.
 • Hvordan sikres overholdelse af datalovgivningen?
  Adent overholder til enhver tid GDPR og krav om behandling af sundhedsdata. Data håndteres med sikker end-to-end-kryptering, og al datahåndtering foregår inden for Danmark og EU.
 • Hvordan virker jeres tilfredshedgaranti?
  Hvis du ikke ser den ønskede effekt eller ikke er tilfreds efter 30 dages brug, kan du få dine penge tilbage. Skriv til vores Customer Care Team på info@adent.dk inden for 100 dage af modtagelse af din(e) tandpleje produkt(er). Ingen skjulte betingelser, så enkelt er det!
 • Hvordan tester og sikrer I at jeres produkter er af højeste kvalitet?
  Alle vores produkter har været igennem en streng kvalitetskontrol af vores danske tandlæger. Vi har undersøgt mere end 30.000 tandplejeprodukter og evidensen bag effekten af deres aktive ingredienser, så vi kan matche de nøjagtige ingredienser med hver munds specifikke behov.
 • Er det muligt at komme i kontakt med jeres interne tandlæger, hvis jeg har spørgsmål til mine produkter?
  Vores vigtigste mission er at støtte dig på din rejse til et smukt og sundt smil. Du er velkommen til at kontakte os når som helst på e-mail på info@adent.dk eller vores kontaktside og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.
bottom of page