top of page

Sådan virker det

Scan dine tænder en gang om ugen og få en notifikation, hvis der er tegn på noget, der går galt mellem dine tjek hos tandlægen.

5x

Tag 5 billeder af dine tænder og fortæl os om dig selv, din livsstil og dine behov

95%

Scannet er 95% nøjagtigt baseret på forskning

post-onboarding-instruction2.png

Sund mund. Sund krop.

Adent er her for at guide dig til en sund, smuk og glad mund ved at støtte dig med information om din mund og tandpleje tilpasset dig. Du kan læse mere om, hvordan Adent-appen virker her.

Sådan spiser du dig til sundere tænder.jpg
Group 3822.png
icon-results-framed.png

Sundhedstal

Dine tandfaglige sundhedstal beregnes ud fra billedanalysen, dine svar på tandstatus og din daglige tandplejeaktivitet. Jo flere scan, du laver, jo bedre lærer appen dig at kende - og jo mere præcis bliver vurderingen af dine sundhedstal.

Vi har kombineret denne viden med data fra over 100.000 brugere og over 40.000 tandlægetimer for at udvikle vores scan.

icon-coins-framed.png

Optjen point i din daglige tandpleje

Et af de vigtigste midler til at have flotte og sunde tænder, der holder hele livet, er din tandplejerutine. Det skal være motiverende, sjovt og nemt at holde sin forebyggende rutine. 

 

Hvis du er Premium-medlem – herunder patient hos en af vores samarbejdstandklinikker, eller hvis du har abonnement på et tandplejekit –kan du bruge dine point til at shoppe eller donere til et godt formål, samtidig med at du bygger en god rutine for dig selv.

DSC05619 Edited copy_edited_edited.jpg
screenshot-framed-today.png
naja-smiling-on-bed.jpg
Group 3823.png
icon-dentist-framed.png

Skræddersyede anbefalinger og tilfredsheds-garanti

Vores anbefalinger af tandpleje er baseret på dit personlige scan og matcher dig med produkter og ingredienser, som er essentielle for dig og din mund. Vores team af danske tandlæger har screenet tusindvis af tandplejeprodukter, studeret deres ingredienser og udvalgt de bedste for at skabe et tandplejekit til dig.

 

Vi garanterer, at du kommer til at opleve en effekt - og hvis ikke du gør, får du dine penge tilbage med vores tilfredshedsgaranti.

Vores personaliserede kits består kun af videnskabeligt understøttede produkter med rene ingredienser fri for Triclosan og parabener.​

logo-screen-ce-marked-in-eu.png
logo-screen-laegemiddelstyrelse.png

Du er altid i kontrol 
når det gælder din data.

Vores sikkerhedseksperter er yderst opmærksomme omkring sundhedsmæssige data og opbevaringen heraf. Det betyder, at du altid har fuld kontrol over de informationer, som vi opbevarer om dig. Du kan være tryg ved, at vi opbevarer dem på en sikker og beskyttet måde, så tredjemand ikke får adgang til dem. Du kan til enhver tid slette alle dine data.


Adent overholder de gældende krav i GDPR-lovgivningen samt de danske myndigheders krav til opbevaring af sundhedsdata.

sofie-elmen-on-couch-with-phone.jpg
App-store-download.webp
Google-Play-download.webp
bottom of page