Sådan virker det.
Nice and easy.

1. Scan og få personligt tilpasset tandpleje.

God tandpleje skal føles som self-care. Adent Health er her for at guide dig til en sund, smuk og glad mund ved at støtte dig med klinisk effektiv tandpleje udvalgt af danske tandlæger.

Tag 5 billeder af dine tænder, fortæl os om dig selv og den behandling du er på udkig efter.

Vi tror ikke på one-size-fits-all tandplejeprodukter. Vores kits er baserede på dit personlige scan, der vælger de produkter og ingredienser, som er essentielle for dig og din mund. Det handler ikke kun om at vælge de bedste ingredienser, men også dem der virker for dig.

opened-box-kit-with-adent-logo.png

2. Sunde og glade tænder leveret til døren.

Vi er stolte af at være kræsne, for vi ønsker kun det bedste for dig. Vores team af danske tandlæger har screenet tusindvis af tandplejeprodukter, studeret deres ingredienser og udvalgt de bedste for at skabe et tandplejekit til dig.

Vores personaliserede kits består kun af videnskabeligt understøttede produkter med rene ingredienser fri for Triclosan og parabener. Vi har kombineret denne viden med data fra over 70.000 brugere og over 40.000 tandlægetimer for at udvikle vores scan. Så vi ved hvad der virker for hvem. Også for dig.

3. Følg din fremgang og lad kittet udvikle sig med dig.

Følg din rutine og mål fremgangen i appen. Vi er kun interesserede i at du får tandpleje som giver dig resultater.

Jo mere feedback vi får fra dig, des bedre bliver vi til at tilpasse vores produktudvalg. Ikke kun til gavn for din mund, men også for alle andres.

Tandsundheden ændrer sig konstant og én type tandpleje er sjældent effektiv i det lange løb. Mål din fremgang og lad os tilpasse dit personlige tandplejekit, så det matcher dine skiftende behov.

adent-health-girl-with-sunglasses

Kom i gang med dit første scan. 

App-store-download.webp
Google-Play-download.webp