top of page

Sådan virker det.
Nice and easy.

1. Scan og få personligt tilpasset
   tandpleje.

God tandpleje skal føles som self-care.
Adent Health er her for at guide dig til en sund, smuk og glad mund ved at støtte dig med klinisk effektiv tandpleje udvalgt af danske tandlæger.

Tag 5 billeder af dine tænder, fortæl os om dig selv og den behandling du er på udkig efter.

Vi tror ikke på one-size-fits-all tandplejeprodukter. Vores kits er baserede på dit personlige scan, der vælger de produkter og ingredienser, som er essentielle for dig og din mund. Det handler ikke kun om at vælge de bedste ingredienser, men også dem der virker for dig.

2. Gratis levering. Dine produkter til
    døren.

Vi er stolte af at være kræsne, for vi ønsker kun det bedste for dig. Vores team af danske tandlæger har screenet tusindvis af tandplejeprodukter, studeret deres ingredienser og udvalgt de bedste for at skabe et tandplejekit til dig.

 

Vores personaliserede kits består kun af videnskabeligt understøttede produkter med rene ingredienser fri for Triclosan og parabener. Vi har kombineret denne viden med data fra over 100.000 brugere og over 40.000 tandlægetimer for at udvikle vores scan. Så vi ved hvad der virker for hvem. Også for dig.

STDSC04653 WIx.png

3. Track din rutine og følg din fremgang.

Følg din rutine og mål din fremgang gratis i appen. En god tandplejerutine er en del af fundamentet for et smukt og sundt smil - som holder hele livet. 93% af Adents brugere skaber en bedre tandplejerutine efter 60 dage.

 

Tandsundheden ændrer sig konstant og én type tandpleje er sjældent effektiv for evigt. Mål din fremgang og lad os tilpasse din personlige tandplejerutine, så det matcher dine skiftende behov.

IG-Log Frederik Sofia.jpg
DSC02573 2 transparent.png

4. Tilfredshedsgaranti.

Vi analyserer din mund for, at du kan få de tandplejeprodukter der virker for dig. Vi følger din fremgang for at sikre, at vi lever op til vores løfte. Vi garanterer, at du kommer til at opleve en effekt - og hvis ikke du gør, får du dine penge tilbage.

 

Vi vil kun have glade kunder - og vi er kun interesserede i at du får tandpleje som giver dig resultater. 84% af Adents brugere oplever en effekt efter 30 dage.

 

Jo mere feedback vi får fra dig, des bedre bliver vi til at tilpasse vores produktudvalg. Ikke kun til gavn for din mund, men også for alle andres.

Tandpleje, der føles som self-care.

Giv din tandplejerutine et boost og se flotte resultater.

header-iphone-mockups-2 zusanna.png
bottom of page