Scan dit smil og få tandpleje specielt tilpasset dig.

Få personaliseret, klinisk effektiv tandpleje baseret på dit scan. 84% af Adents brugere oplever en effekt efter 30 dage. 

App-store-download.webp
Google-Play-download.webp
pink-flavored-kit-transparent-bg-v2

30 dages tilfredshedsgaranti.

Vi analyserer din mund for, at du kan få den tandpleje der virker for dig. Vi følger din fremgang for at sikre, at vi lever op til vores løfte. Vi garanterer, at du kommer til at opleve en effekt - og hvis ikke du gør, får du dine penge tilbage.

Sådan fungerer det.
Self-care for dit smil.

adent-onboarding-picture-1.png

1. Scan og få skræddersyet tandpleje.

Tag 5 billeder af dine tænder, fortæl os om dig selv og dine fokusområder. Scannet vil matche dig med det tandplejekit, der passer til din profil.

opened-box-kit-with-adent-logo.png

2. Smukkere smil og sundere tænder.

Tandpleje skal føles som self-care, så vi pakker dit skræddersyede kit med en god portion kærlighed og sender det direkte til dig.

ADENT_Zsuzanna_Pix__49_of_55_-removebg-preview.png

3. Følg din fremgang og lad kittet udvikle sig med dig.

Vi er dedikerede, når det kommer til at finde den tandpleje, der virker for dig. Følg din rutine og hold øje med effekten af dine dental essentials.

Project Trust Desktop App Store - Less padding.png
Project Trust Desktop Google Play - Less padding.png

Skabt af tandlæger.
Baseret på videnskab.

tooth-dentist.png

Skabt af danske tandlæger. Tand-scannet er blevet til på baggrund af mere end 40.000 tandlægetimer.

Scannet er 95% nøjagtigt sammenlignet med en tandlægevurdering og er CE-certificeret medicinsk udstyr.

Vi er på en etisk og bæredygtig rejse, når det kommer til at give dig vegansk og cruelty-free tandpleje. Vores produkter er alle fri for Triclosan og parabener, fordi vi ikke går på kompromis med etik.

Du er altid i kontrol, når det kommer til din data. Vi sørger for, at din data er sikker og beskyttet. Du kan til hver en tid slette din data.

Bliv en del af vores community med mere end 70.000 brugere.

Emilie

“Da jeg prøvede Adent første gang, gav det totalt god mening for mig at bruge tandpleje, der passer til mig og min mund. Præcis som med min ansigtscreme og shampoo, men for at være ærlig har jeg ikke tænkt over det før.”

Karolina

“Jeg elsker anbefalingerne! Jeg er vild med det faktum, at produkterne er personligt håndplukkede til mig og at de er godkendt af tandlæger.”

Vibeke

“Appen har virkelig hjulpet mig med at tage min rutine til det næste niveau og det kan ses. Jeg er begyndt at få komplimenter for mine tænder og folk spørger mig, om jeg bruger whitening-produkter, hvilket jeg ikke gør, så jeg fortæller dem om Adent.”

Kom i gang med dit første scan.

App-store-download.webp
Google-Play-download.webp

Følg os på Instagram

@adent.health

Group 73
Group 72
Group 71
Group 76

Adent i pressen

Scandinavia Standard Greyed.png